دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی

در سال ١٣٨٢ اولین گروه آموزشی دانشکده تحت عنوان بیوتکنولوژی کشاورزی در مقطع کارشناسی ارشد و با جذب ٥ دانشجو در زیرمجموعه دانشکده فنی و مهندسی راه‌اندازی شد. پس از آن بتدریج سایر رشته‌ها در مقاطع مختلف تحصیلی به آن افزوده شد. تأسیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی در تاریخ 1393/٧/1 به تصویب هیئت امنای دانشگاه رسیده و در تاریخ 1394/١١/25 افتتاح و رسما فعالیت خود را با هدف فراهم آوردن یک قطب کارآمد کشاورزی در استان قزوین و ایجاد زیرساخت مناسب جهت پرورش استعداد جوانان و تأمین نیروی انسانی متخصص، بهره‌مندی از توانمندی‌های بالفعل و بالقوه موجود در استان و استقلال علمی، اقتصادی و غذایی کشور آغاز نمود. در سال 1397 گروه علوم و مهندسی آب نیز با قدمت حدودا 30 سال به این دانشکده افزوده شد. در حال حاضر تعداد اعضای هیات علمی این دانشکده بالغ بر 27 نفر است که در چهار گروه آموزشی: ١- بیوتکنولوژی(رشته بیوتکنولوژی (کارشناسی ارشد و دکتری)) 2- ژنتیک و به‌نژادی گیاهی(رشته‌های مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی(کارشناسی) و ژنتیک و به‌نژادی گیاهی(کارشناسی ارشد و دکتری)) و 3- علوم و مهندسی آب(رشته‌های علوم و مهندسی آب(کارشناسی)، آبیاری و زهکشی و منابع آب(کارشناسی ارشد و دکتری) و سازه‌های آبی(کارشناسی ارشد) و 4- مهندسی علوم باغبانی(رشته‌های مهندسی فضای سبز و علوم و مهندسی باغبانی(کارشناسی) و گیاهان دارویی(کارشناسی ارشد) فعالیت می‌نماید. دانشکده دارای 9 باب آزمایشگاه، دو باب گلخانه تحقیقاتی و دو مزرعه تحقیقاتی می باشد. امید است در راستای سیاست‌ها و اهداف کلان ملی و بین‌المللی دانشگاه و در چشم‌انداز توسعه دانشکده با فراهم شدن بسترهای اقتصادی، فیزیکی، آموزشی و تحقیقاتی سایر رشته‌های کاربردی منطبق بر نیاز کشوری و منطقه از جمله رشته‌های مرتبط با منابع طبیعی نیز به مجموعه دانشکده اضافه گردد.