مدیریت فناوری، نوآوری و ارتباط با صنعت و جامعه

شماره تماس: ٣٣٩٠١٤٧١

رایانامه (Email) : indust @ pst.ikiu.ac.ir

معرفی

امروزه رشد اقتصادی و توسعه پایدار کشورها در گرو تولید علم و فناوری است و یکی از راهکارهای تحقق این مهم، ارتباط مؤثر دانشگاه با جامعه و صنعت است. به همین منظور، دفاتر ارتباط با جامعه و صنعت در دانشگاه‌ها تشکیل گردیده‌اند. این دفاتر علاوه بر تمهید زمینه‌های تعامل این دو نهاد، مسئولیت هدفمند نمودن تحقیقات دانشگاهی با نیازهای جامعه و صنعت را بر عهده دارند. بدین ترتیب، در راستای ارتقاء دستاوردهای علمی، فناوری و ارتباط با صنایع و به منظور نیل به خودکفایی با اولویت حمایت و کمک به رونق صنایع بومی، گروه ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)، زیر نظر معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه راه‌اندازی شده است. گروه ارتباط با جامعه و صنعت، نقطه اتصال حقوقی و تخصصی دانشگاه با دستگاه‌های اجرایی دولتی و غیر دولتی، صنایع مختلف و همه سازمان‌هایی است که تعامل با دانشگاه را هم‌راستا با مأموریت‌های خود تشخیص داده و برای ارتقاء کیفیت و کمیت محصولات و خدمات سازمان متبوع خویش آماده همکاری با این دانشگاه هستند.

چشم انداز

گروه ارتباط با جامعه و صنعت در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) پل ارتباطی و مسیر صحیح تعامل میان دانشگاه و صنعت با رویکرد توجه به نیازهای جامعه و صنعت و رفع چالش‌ها و تعالی سطح رفاه و زندگی در جامعه است. در این راستا، با شناسایی نیازهای فناورانه و تحقیقاتی صنایع از یک سو و هم‌راستا کردن ظرفیت‌های علمی، تحقیقاتی و فناورانه اساتید و همچنین، هسته‌های فناور، مسیر این همکاری را در قالب قراردادهای رسمی و حقوقی فراهم می‌سازد.

مدیران سابق

دکتر سیده زهرا مرتضوی