مفاد مربوط به بانوان هیئت علمی در آیین نامه اصلاحی - امور بانوان و خانواده
مفاد مربوط به بانوان هیئت علمی در آیین نامه اصلاحی
تقلیل ساعت کاري عضو (زن) داراي فرزند زیر شش سال، از «چهار» ساعت به «پنج» سـاعت در هفته
تقلیل ساعت کاري عضو (زن) که وظیفۀ شیردهی برعهده دارد از «یک» سـاعت در روز بـه «دو» ساعت در روز
افزایش مدت زمان مرخصی همراه با دریافت حقوق و مزایا براي ازدواج دائم و نیز تولد اولاد از «3» روز به «7» روز کاري
امکان استفاده تا «دو» ماه از مرخصی زایمان عضو زن در ماههاي پایانی بارداري
براي عضو هیئت علمی زن به ازاي هر فرزند که بعد از قانون جوانی جمعیت به دنیـا آمـده باشد، سقف زمانی تبدیل وضعیت یک سال افزایش مییابد. سقف مدت خدمت پیمانی با در نظر گرفتن مرخصی زایمان نمیتواند بیشتر از دوازده سال باشد.
براي عضو هیئت علمی زن به ازاي هر فرزند زیر هجده سال سقف زمانی تبـدیل وضـعیت در صورتیکه در دورة پیمانی از این امتیاز استفاده نکرده باشند یک سـال افـزایش مـی یابـد. سقف مدت خدمت رسمی آزمایشی بیشتر از دوازده سال نمیتواند باشد.
بانوان متاهل عضو رسمی و یا پیمانی (در مـدت قـرارداد ) داراي فرزنـد زیـر هجـده سـال میتوانند درصورت موافقت واحد سازمانی مربوط و تأیید هیئت رئیسه مؤسسه در چارچوب ضوابط و مقررات این آیین نامه، حداکثر به مدت شش سـال متـوالی یـا غیرمتـوالی از شـیوه خدمت نیمه وقت (پیوست شماره 1) در طول خدمت استفاده نمایند.
کسر ساعت کار:
بانوان متاهل عضو رسمی و یا پیمانی (در مـدت قـرارداد ) داراي فرزنـد زیـر هجـده سـال میتوانند درصورت موافقت واحد سازمانی مربوط و تأیید هیئت رئیسه مؤسسه در چارچوب ضوابط و مقررات این آییننامه، حداکثر به مدت شش سـال متـوالی یـا غیرمتـوالی از شـیو ة خدمت نیمهوقت (پیوست شماره 1) در طول خدمت استفاده نمایند.
عضو (زن) سرپرست خانوار با ارایۀ اسناد مثبته یا گواهی دادگاه («چهار» ساعت در هفته)؛
عضو (زن) داراي فرزند زیر شش سال تمام با ارایۀ شناسنامۀ معتبر («پنج» ساعت در هفته)؛
عضو (زن) که وظیفۀ شیردهی بر عهده دارد، با هماهنگی واحد سازمانی ذيربط («دو» ساعت در روز به ازاي هر فرزند تا سقف «دو» سالگی فرزند)؛
عضو (زن) که همسر جانباز پنجاه درصد و بالاتر است («چهار» ساعت در روز)؛
عضو زن شاغل سرپرست خانوار که همسرش متوفی، معلول و یا ازکارافتـاده کلـی بـوده و قانونا،ً سرپرستی خانوار را به عهده دارد و همچنین عضو زن مطلقهاي که حضانت فرزند یـا فرزندان خود را بر اساس رأي مراجع ذيصلاح بر عهده دارد، از کمک هزینه عائلـه منـدي و نیز در صورت تکفل مخارج فرزندان از کمک هزینه اولاد برخوردار میشود.