براساس گزارش مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری ISC، دکتر فرزاد ابراهیمی ، دکتر مجید قدیری، عضو هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی، دکتر سعید عباس بندی و دکتر عبدالرحمن رازانی، عضو هیات علمی دانشکده علوم پایه، دکتر مرتضی سلیمانی اقدم و دکتر عباسعلی جنتی زاده، عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی ، دکتر خدیجه ایراندوست و دکتر مرتضی طاهری، عضو هیات علمی دانشکده علوم اجتماعی به همراه پژوهشگران آقای نواب شفیعی، خانم زهره مرادی، آقای حامد صفرپور در فهرست دانشمندان پراستناد یک درصد برتر "ESI" قرار گرفتند.
اعضای هیات علمی و پژوهشگران دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در حوزه های موضوعی چند رشته ای، مهندسی، علوم کشاورزی، علوم کامپیوتر و ریاضیات در فهرست پژوهشگران پر استناد یک درصد "ESI" قرار دارند. پژوهشگران ایرانی پر استناد یک درصد "ESI" در ۲۲ حوزه موضوعی علوم در ۶ فهرست (آبان ماه ۱۴۰۲ الی شهریور ۱۴۰۳) معرفی شدند.
رئیس مؤسسه ISC اظهار داشت: مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، به عنوان یک مؤسسه معتبر بینالمللی رسالت پاسخگویی به بخشی از نیازهای علمی و پژوهشی در زمینه رصد علم و فناوری ایران، منطقه و کشورهای اسلامی را بر عهده دارد. در همین راستا، این مؤسسه هر ساله پژوهشگران پراستناد برتر را شناسایی و معرفی می نماید.
وی افزود: در سال 1403، 1056 پژوهشگر با وابستگی سازمانی جمهوری اسلامی ایران شناسایی شدهاند. ، طی یک دهه گذشته آمار پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر کشور روندی رو به رشد داشته است. شایان ذکر است که آمار پژوهشگران یک درصد برتر کشور نسبت به سال گذشته رشد بیش از 12 درصدی داشته است.
شایان ذکر است، مؤسسه ISC، 1056 پژوهشگر ایرانی را به عنوان پژوهشگران ایرانی پر استناد یک درصد برتر "ESI" را بر اساس شاخصهای اساسی علمی در ۲۲ حوزه موضوعی اصلی و ۱۷۴ حوزه فرعی در سال ۱۴۰۳ اعلام کرده است.
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بیش از 40 درصد و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بیش از 49 درصد از سهم پژوهشگران پراستناد ایرانی را به خود اختصاص داده است.