به گزارش روابط عمومی دانشگاه سعید وکیلی در مراسم اختتامیه هفته پژوهش و تجلیل از برگزیدگان که 15 آذر در تالار اجتماعات مرکزی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار کرد: با نگاهی به مفهوم پژوهش در مییابیم که دو مأموریت اساسی در مفهوم پژوهش وجود دارم اول اینکه پژوهش به تصمیم گیری کمک میکند و به دنبال حل مسئله است و باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قزوین مطرح کرد: طی دو سال گذشته در استان قزوین برای ایجاد نظام مسائل و توجه به پژوهشهای استان و سوق دادن برای حل مسائل اساسی استان تمرکز بیشتری را شاهد بودیم.
وی با تاکید براینکه همواره تلاش کردهایم پژوهشهایی تعریف شود که مشکلات استان را حل کند بیان کرد: مسائل استان قزوین موضوعاتی چون آب، احیای دشت قزوین، حوادث جادهای، انرژی و گردشگری است که ما نیز سعی کردهایم در حل این مشکلات قدم برداریم.
وی گفت: به پژوهشگران توصیه میکنم در پژوهشهای خصوصا پژوهشهای حوزه آسیب اجتماعی از منابع و کتب اسلامی و قرآنی، مکتوبات و منویات بزرگان اسلام استفاده کنند تا منابع اسلامی در پژوهشها مورد غفلت قرار نگیرد.
این مسئول تاکید کرد: در استان قزوین سند آمایش علم و فناوری تهیه و تدوین شده است و با کمک دستگاههای اجرایی و پژوهشگران امور مربوط به سند برنامه توسعه علم و فناوری را نیز انجام دادهایم؛ در این سند سعی شده است از نگاه عرش به فرش دوری شود و فقط نگاه چشم اندازی نداشته باشیم بلکه به اقدام برسیم.
وی با اشاره به اینکه این سند مرهون تلاش کارشناسان، مدیران دستگاههای اجرایی و پژوهشگران است عنوان کرد: سند توسعه علم و فناوری سندی عملیاتی است که بودجههای لازم نیز در آن برآورد شده و نیاز است که بودجههای ملی و عمرانی لازم محقق شود.
وکیلی در پایان گفت:سند آموزش عالی نیز در دست کار قرار دارد، ابرپروژه چشمه نور یک طرح اقتدار آفرین ملی و عملی است که خوشبختانه با تمام فراز و نشیبها توانست مصوبه کمیسون ماده ۲۳ و ۲ ردیف اعتباری دریافت کند؛ امیدواریم که برکات این پروژه متوجه تمام کشور و جهان اسلام شود.
رئیس پارک علم و فناوری استان قزوین:در ۲ سال اخیر سرعت تهیه مقالات داخلی و ارائه در حوزههای علمی جهان افزایش یافته است
همچنین جعفر احمدی در مراسم اختتامیه هفته پژوهش و تجلیل از برگزیدگان که 15 آذرماه در تالار اجتماعات مرکزی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار کرد: در سال جاری با حمایت استاندار قزوین شاهد اتفاقات بسیار خوبی در حوزه پژوهش و فناوری بودیم و با ورود موثر در عرصه علم و فناوری با حمایتهای جدی مدیریت استان، روند حرکت در مسیر علمی را تسریع کرده و آینده درخشانی در انتظار استان است که امیدواریم این اتفاقات به نوآوری و ثروت تبدیل و سفره مردم گسترده تر شود.
رئیس پارک علم و فناوری استان قزوین با تاکید براینکه حمایتهای انجام شده رتبه پارک علم و فناوری قزوین از سطح سه به سطح ۲ ارتقا یافته است عنوان کرد: رویکرد ما استفاده منطقی از طرحهای پژوهشی در مسائل کلان با کمک نخبگان است تا بتوانیم به نیازهای جامعه پاسخ دهیم و مشکلات را مرتفع کنیم.
وی با اشاره به اینکه در ۲ سال اخیر سرعت تهیه مقالات داخلی و ارائه در حوزههای علمی جهان افزایش یافته است مطرح کرد: خوشبختانه چهار نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین در ردیف یک درصد پژوهشگران برتر قرار گرفتهاند، همچنین ۱۱ پژوهشگر پر استناد جهان نیز از این دانشگاه برگزیده شدهاند.
وی با بیان اینکه نمایشگاه هفته پژوهش همانند سالهای گذشته پربار برگزار شد عنوان کرد: پارک علم و فناوری با ۲۰ شرکت و ۴۰ محصول در این نمایشگاه حاضر شد و تمامی دانشگاهها نیز با حضور پر رنگ، دستاوردهای پژوهشی خود را به نمایش گذاشتند.
وی تصریح کرد: راه اندازی چهار مرکز رشد در شهرستانهای البرز، تاکستان، بویین زهرا و آبیک، رونمایی از چهار محصول دانش بنیان، برگزاری تور سه روزه فناوری و بازدید دانش آموزان و دانشجویان از نمایشگاه پژوهش، برپایی چهار کارگاه تخصصی و امضای تفاهم نامه با دانشگاهها از جمله برنامههای برگزار شده در هفته پژوهش با هدف تاثیرگذاری در زیست بوم پژوهشی استان بود.
وی در پایان گفت: با دارا بودن بانک اطلاعاتی از نخبگان و ایده پردازان، از ظرفیت این افراد صاحب ایده و خلاقیت در مسائل پژوهشی و حل مشکلات استفاده مؤثری خواهیم کرد.