به گزارش معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه، در نشست شورای استاندار استان قزوین که با ریاست استاندار قزوین و حضور وحید مرندی مقدم معاون نظارت سازمان ملی استاندارد مدیران سازمان ملی استاندارد و جمعی از مدیران بخش های دولتی و خصوصی استان برگزار شد، طرح پژوهشی برون دانشگاهی با عنوان تشخیص سرکه طبیعی از سرکه پایه مصنوعی توسط دکتر علی رجب پور؛ مدیر ارتباط با صنعت و دکتر حسین قاسم زاده محمدی مدیر گروه شیمی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) ارائه شد که مورد استقبال اعضای شورا قرار گرفت.
این طرح که با همکاری سه جانبه میان دانشگاه، صنعت و استاندارد در حال انجام است از جمله طرح های مهمی است که می تواند باعث جلوگیری از سودجویی در زمینه تولید سرکه تقلبی گردد.
لازم به توضیح است شرکت تولیدی الکل و مواد غذایی بیدستان به عنوان بزرگ ترین تولید کننده سرکه در کشوردارای تفاهم نامه همکاری پژوهشی و فناوری با دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) است که در سال 1397 به امضای مدیران عالی دو مجموعه رسیده است.
شرکت تولیدی الکل و مواد غذایی بیدستان با بیش از ۸۰ سال تجربه در عرصهی تولید اتانول و مواد غذایی، یکی از باسابقهترین و شناختهشدهترین واحدهای تولید اتانول، انواع سرکه و مواد غذایی در کشور میباشد.
این شرکت، به عنوان یکی از قدیمیترین واحدهای تولیدی اتانول در کشور، از سال ۱۳۱۳ فعالیت خود را با تولید اتانول آغاز نمود و به مرور، با افزودن واحدهای تولید سرکه (۱۳۶۳)، ظروف پلیمیری (۱۳۷۱)، انواع سس (۱۳۷۲)، و انواع نوشیدنیهای گازدار (۱۳۸۴)، به یکی از فـعـالتــرین واحــدهای تولـیدی مواد غذایی استان قزوین -به عنوان یکی از مهمترین قطبهای صنعتی کشور- تبدیل شده است.
ارائه طرح پژوهشی دانشگاه در شورای استاندارد - news.ikiu.ac.ir
ارائه طرح پژوهشی دانشگاه در شورای استاندارد
03 Feb 2019
کد خبر : 901748
تعداد بازدید : 11