دکتر"روح اله بیات در این نشست خبری که روز سه شنبه 9 دی در دفترجلسات سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد افزود: دانشگاه دولتی آرتوک لو در شرق ترکیه دانشگاهی نوپا اما مستعد رشد و توسعه است که با دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) تفاهم نامه هایی دارد و برگزاری همایش های مشترک از جمله بندهای این تفاهم نامه است.
دکتر بیات با اشاره به تشکیل کمیته های علمی این همایش ادامه داد:با توجه به جایگاه ویژه کشور ترکیه در ارتباطات تجاری و بازرگانی در این همایش تلاش شده است تا لزوم سرمایه گذاری و تحرک بخشی به صنعت و تجارت در کنار ظرفیت ها و مناسبات فرهنگی بطور ویژه ای مورد توجه قرار گیرد.
وی برگزاری نمایشگاه را نیز از برنامه های جنبی این همایش ذکر کرد و گفت: در این نمایشگاه که همزمان با همایش در نمایشگاه های بین المللی استان برگزار می شود توانمندی های تجاری و اقتصادی و فرصت های سرمایه گذاری پارک های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان با حضور تجار و بازرگانان به نمایش گذاشته می شوند.
دکتر بیات خاطرنشان کرد:خوشبختانه این همایش از استقبال قابل توجهی برخوردار بوده است و تاکنون حدود 310 چکیده مقاله به دبیرخانه آن ارسال شده که حدود 115 مورد از آنها خارجی است.
معاون امور بین الملل دانشگاه ادامه داد: هندوستان،ترکیه ،انگلیس،تاجیکستان ،جمهوری آذربایجان و ایران کشورهای ارسال کننده مقالات به این همایش هستند و مقالات پذیرفته شده در قالب سخنرانی،پوستر و مجموعه مقالات در همایش ارائه خواهد شد.
مدیر برگزاری همایش یادآور شد:معماری و هنر اسلامی و پس از آن موضوعات اقتصادی در ردیف بیشترین مقالات ارسال شده به همایش هستند که این موضوع نشان می دهد ترک ها نیز مانند ایرانی ها بدنبال مسائل فرهنگی و مشترکات هستند و نزدیکی دوملت بیشتر از مسایل دیگر مورد توجه مخاطبین این همایش قرار دارد.
وی با بیان اینکه همایش بصورت سه زبانه برگزار خواهد شد افزود:مهلت ارسال مقالات به این همایش به پایان رسیده است اما در صورتی که مقالات جدیدی از سوی اعضا به دبیرخانه ارسال شود که قابلیت بررسی داشته باشند می تواند مورد داوری قرار گیرد.
دکتر بیات اسپانسرهای این همایش را عمدتا از استان تهران ذکر کرد و گفت:اسپانسر مطبوعاتی این همایش روزنامه دنیای اقتصاد است و در حال حاضر نیز رایزنی با چند اسپانسر قوی بانکی نیز در حال انجام است.
معاون بین الملل و رئیس برگزاری همایش ادامه داد:در برگزاری این همایش شرکت نمایشگاه های بین المللی و شرکت شهرک های صنعتی همکاری خوبی با دانشگاه داشته اند و دعوت ار اتاق های بازرگانی نیز توسط آنها در حال انجام است.
وی با بیان اینکه ایران در راهبردهای تجاری خود نگاه ویژه ای به کشور ترکیه دارد گفت:ایران و استان قزوین ظرفیت های ویژه ای از نظر تجاری و صنعتی دارد که برگزاری چنین همایش هایی گام موثری در جهت معرفی این توانمندی ها است و دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) با توجه به جایگاه بین المللی خود ماموریت و رسالت جدی در تداوم این همایش ها دارد.
معاون امور بین الملل دانشگاه افزود:با توجه به مقدمات و مذاکرات انجام شده کشور چین به عنوان شریک تجاری و فرانسه در نوبت های بعدی برگزاری همایش های مشترک قرار دارند البته برای تحقق اهداف این همایش ها هنوز راه درازی در پیش داریم.
مدیر شناسایی و جذب دانشجویان غیرایرانی دانشگاه و دبیر همایش نیز در ادامه این نشست گفت: فلسفه و حکمت، عرفان و تصوف، آسیب شناسی روابط اقتصادی و زمینه های گسترش همکاری و سرمایه گذاری های مشترک بین ایران و ترکیه، سیاست های پولی و مالی موثر بر روابط اقتصادی ایران و ترکیه و عوامل سیاسی امنیتی موثر بر روابط اقتصادی سیاسی ایران و ترکیه محورهای این همایش را تشکیل می دهند.
دکتر" نصراله پورمحمدی املشی "افزود:از بین مقالات ارسال شده 65مقاله به زبان ترکی،90مقاله به زبان ترکی فارسی و 20 مقاله به زبان انگلیسی فارسی می باشد که پس از داوری و پذیرش در کمیته های علمی در قالب سخنرانی،پوستر و مجموعه مقالات ارائه خواهند شد.
نشست خبری برگزاری همایش "مناسبات فرهنگی اقتصادی ایران و ترکیه" برگزار شد - news.ikiu.ac.ir
نشست خبری برگزاری همایش "مناسبات فرهنگی اقتصادی ایران و ترکیه" برگزار شد
31 Dec 2014
کد خبر : 870701
تعداد بازدید : 13