فقط پژوهش کاربردی بِه جهت تولید منجر می شود
عضو هیات علمی گروه مهندسی معدن دانشگاه گفت: پژوهشی قادر است به اقتصاد و جهش تولید کمک کند که کاربردی بوده و به میدان عمل پا گذارد و به تولید و اقتصاد کمک نماید.
به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دکتر مهدی حسینی عضو هیات علمی گروه مهندسی معدن در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه با بیان اینکه امروز کشورهایی میتوانند وارد رقابت در سطح بین المللی شوند که از فناوریهای جدید برخوردار باشد افزود: استفاده از فناوریهای جدید هم در صورتی امکان پذیر است که مراکز تحقیق و توسعه وجود داشته و پژوهشهای مفیدی صورت گیرد، همچون مباحث نانو که امروز کشور ایران در آن پیشتاز است و از چهار کشور برتر دنیا محسوب میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه خاطرنشان کرد: پژوهشی قادر است به اقتصاد و جهش تولید کمک کند که کاربردی باشد و بتواند به میدان عمل پا گذارد و به تولید و اقتصاد کمک نماید، در غیر اینصورت پژوهشها در کنج کتابخانهها مانده و در پیشرفت علم نقشی برای ایفا کردن نخواهند داشت.
دکتر حسینی با اشاره به فعالیتهای علمی که طی یک سال گذشته انجام داده است عنوان کرد: ۱۰ مورد مقاله بین المللی و isi از من به چاپ رسیده است که چهار مورد آن Q1 بوده و علاوه بر آن دو مقاله علمی_ترویجی و همچنین کتابی توسط انتشارات دانشگاه به چاپ رسیده است.
این عضو هیئت علمی گروه مهندسی معدن گفت: علیرغم مشکلات مالی که در جامعه وجود دارد معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه، تاکنون حمایتهای خوبی را از طرحهای پژوهشی داشته که نسبت به سالهای قبل بسیار افزایش یافته است اما اگر پرداختهای مبالغ به موقع انجام شود و اعتبار پژوهشی افزایش یابد در تسریع امور پژوهشی بسیار تاثیر گذار خواهد بود.
فقط پژوهش کاربردی بِه جهت تولید منجر می شود - news.ikiu.ac.ir
فقط پژوهش کاربردی بِه جهت تولید منجر می شود
02 Dec 2020
کد خبر : 912955
تعداد بازدید : 12