در این نشست که با انگیزه ایجاد همفکری و هم اندیشی در خصوص فعالیت ها و خدمات کتابخانه ای برگزار شد، دکتر بیدختی مدیر کتابخانه مرکزی ضمن خیرمقدم به میهمانان با بیان اینکه این نشست با هدف ایجاد فرصت برای اشتراک ایده ها و تجربیات کتابخانه ای و شخصی شرکت کنندگان تشکیل شده ابراز خرسندی نمود.
مدیر کتابخانه مرکزی خواستار بیان تجربیات مفید و ارزنده کارشناسان جهت افزایش علاقه به مطالعه در امر تحقیق و پژوهش با توجه به ورود تکنولوژی و فناوری های جدید به عرصه کتابخانه شد.
خانم فرجامی کارشناس ارشد کتابداری و اطلاع رسانی دانشگاه فردوسی مشهد مواردی چون استفاده از نیروهای متخصص، تجدید نظر در فرآیند خدمات رسانی به مراجعین، استفاده از شبکه های اجتماعی برای اطلاع رسانی مفید و ارزنده به مراجعین، پر بار نمودن وبگاه های کتابخانه ها ، افزایش سطح آگاهی کتابداران از طریق شرکت در همایش ها و کارگاه های آموزشی را کمک موثر و مفیدی در ارائه خدمات به مراجعین عنوان کرد.
همچنین آقای هاشمی مدیرکل کتابخانه های مساجد ایران به این نکته اشاره داشت که علم، دانش و آگاهی کتابداران ، معماری ساختمان کتابخانه ها و شناخت نیازهای اطلاعاتی جامعه کتابخانه با توجه به روند رو به رشد استفاده از فناوری های جدید می تواند تاثیر موثری در انگیزه به مطالعه داشته باشد.
در پایان نشست بازدیدی از بخش های مختلف کتابخانه مرکزی صورت گرفت و نقطه نظرات کارشناسان نیز بیان گردید.