چهارشنبه 12 شهریور 1393

مراسم تودیع و معارفه رییس حراست دانشگاه برگزار شد

ارسال شده در روز دوشنبه 23 فروردین 1389 - 16:49:01

داوری؛ معاون مدیرکل حراست مرکزی وزارت علوم:
دشمن در حال حاضر بدنبال آن است که ببیند ما در حوزه ی فنآوری به کجا رسیده ایم.

مراسم تودیع دکتر سرداغی ریاست پیشین حراست و معارفه آقای علی اصغر علوی ریاست حراست دانشگاه با حضور دکتر داوری معاون مدیرکل حراست مرکزی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری، دکتر آل بویه ریاست دانشگاه، آقای ناصری مدیرکل حراست استان و تنی چند از مدیران و مسئولین داخلی و استانی؛ صبح امروز، دوشنبه 23 فروردین در محل سالن کنفرانس تالار اجتماعات مرکزی دانشگاه برگزار شد.

دکتر آل بویه در این مراسم؛ دانشگاه را جایگاهی خاص و دارای ویژه گی های منحصر به فرد نظیر حضور استاد و دانشجو دانست که فرهیختگان و نخبگان کشور در آن در لباس استاد؛ کارشان نخبه پروری است.

وی اشاره کرد در این محیط وظیفه اصلی تعلیم و تربیت است و تمام اقشار آن از استاد تا کارمند وظیفه اصلی و به ذاتشان فرهنگی است و تأکید نمود: «ما به حراست هم به این شکل نگاه می کنیم و کسب علم، مهارتهای زندگی و تربیتی و در یک کلام معلمی سرلوحه تمامی تصمیمات ماست.»

وی با اشاره به اینکه قشر جوان یکی از اقشار مؤثر در دانشگاههاست اظهار داشت:«ما جوان هایی را سراغ داریم که نیازمند راهنمایی ما و ارشاد ما هستند و با اعضای هیئت علمی سر و کار داریم که صاحب فکر و اندیشه اند.»

ریاست دانشگاه تصریح کرد: «حراست می تواند یک مشاور امین برای همه بخش های مدیریتی دانشگاه باشد و ما تنها این جایگاه را بعنوان امنیتی نمی شناسیم بلکه کار فرهنگی، مشاوره ای، آسیب شناسی و فرهنگ سازی است».

و تأکید نمود:«از جمله مواردی که باید به آن تأکید کنیم آستانه تحمل بالاست و برخورد همه ی افراد از روی حلم و بردباری باشد که البته تاکنون هم همین سیاست در برابر مشکلات و آسیب ها وجود داشته است.»

دکتر آل بویه وظیفه همگان را در این محیط ایجاد فضایی آرام و امن دانست تا استاد و دانشجو بتوانند با آسایش خاطر به وظیفه اصلی خود که پژوهش و آموزش است بپردازند.

ریاست دانشگاه همچنین در قسمتی از سخنانش از آقای دکتر سرداغی ریاست پیشین حراست بعنوان فردی با اخلاص و دلسوزنام برد و گفت: «گاهی فردی از سرمایه مادی و معنوی خویش بخشی را ایثار می کند و گاهی فردی همه ی سرمایه را می دهد و دکتر سرداغی آنچه در توان داشت در طبق اخلاق گذاشت و در هیچ صحنه ای نبود که ایشان حاضر نباشند.»

آقای داوری معاون مدیرکل حراست مرکزی وزارت علوم نیز طی سخنانی کار در محیط های علمی را بسیار حساس و دارای ظرایف خاص خودش دانست.

وی گفت: «اساتید جزو فرهیختگان جامعه هستند و دانشجویان بدلایل ویژگی سنی بسیار پر انرژی، آزادی خواه و آرمان گرایند و حتماً باید پشت حرف شما منطق باشد، حرف بدون منطق را نمی پذیرند.»

معاون مدیرکل حراست مرکزی وزارت متبوع, با ارائه گزارشی مختصر در رابطه با عملکرد حراست مرکزی؛ اظهار نمود: «امسال برای سال سوم حراست وزارت خانه به عنوان دستگاه نمونه و برتر انتخاب شد که مرهون زحمات دوستان است.»

وی همچنین نگاهی به رخدادها و جریانات بعداز انتخابات و نقشه ها و مباحث جدی که برای روزهای خاصی چون اول مهر روز بازگشایی دانشگاهها، 13 ابان روز دانش آموز و 16 دی روز دانشجو و سایر فرصتها مطرح کرده بودند گفت:«با وجود خط و نشان هایی که دشمن برای ما کشیده بود تمامی نقشه های دشمنان را نقش برآب کردیم و معتقدیم که مملکت صاحب دارد و مدیون الطاف الهی هستیم؛ همانگونه که در نهم دی ما حقانیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به نمایش گذارده شد.»

آقای داوری جایگاه علمی کشور را وارد شدن به عرصه هایی دانست که قبلاً برای ایران خط قرمز بود و تصریح کرد:«دشمن در حال حاضر بدنبال آن است که ببیند ما در حوزه ی فنآوری به کجا رسیده ایم. و در این میان حساسیت کار حراست به منتهی خود می رسد و کار دانشگاه زیر ذره بین است.»

وی در آخر تأکید داشت: «در حل مشکلات حراست چراغ است نه چماق؛ حراست بدنبال مچ گیری نیست و تذکر آن در باب دلسوزی است. دربهای حراست باید باز باشد و سنگ صبور هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان باشد.»

آقای ناصری مدیرکل حراست استان نیز یکی دیگر از سخنرانان این مراسم بود.

وی سال گذشته را بعنوان یکی از سالهای حساس و پرفراز و نشیب دانست و با نگاهی آسیب شناسانه سیری بر حوادث پیش و بعداز انتخابات و جریان جنگ نرمی که دشمن راه انداخته داشت و گفت: «در تمام دنیا سریعترین و شفاف ترین قشری که می تواند مطامع منفعی و مثبت را دنبال کند دانشگاههاست پس ما باید آمادگی لازم را داشته باشیم.»

همچنین دکتر سرداغی ریاست پیشین حراست دانشگاه  عملکرد چهارساله ی خود را ارائه دادند  و آقای علی اصغر علوی نیز بعنوان ریاست جدید این اداره طی سخنانی مسئولین را دعوت به همیاری و مشارکت نمودند.

در پایان حکم انتصاب آقای علی اصغر علوی بعنوان مدیر حراست دانشگاه توسط ریاست دانشگاه و معاون مدیرکل حراست مرکزی وزارت علوم به ایشان تفویض شد.